CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Το κακό συναπάντημα σχολιάζει...

"Sweeney Todd, The Demon Barber of Fleet Street"

Μιούζικαλ. Να περιμένετε τραγούδι. Όχι το κλασσικού είδους μιούζικαλ όμως. Δεν έχει χορό. Μάλιστα είναι τόσο έξυπνα γυρισμένο που δεν αντιλαμβάνεσαι πως το 80% της ταινίας τραγουδάνε!
Η έκτη κινηματογραφική συνεργασία Depp-Burton κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη! Αυτός ο Johnny, μια φορά δεν έχει παίξει έναν φυσιολογικό ρόλο στην καριέρα του! Ίσως γι' αυτό είναι ΤΟΣΟ καλός!! Ο ρόλος του Sweeney Todd εμένα μου φάνηκε σαν την απόρροια όλων των προηγούμενων ρόλων του. Ψαλιδοχέρης-Jack Sparrow- Ντετέκτιβ στον Ακέφαλο καβαλάρη-Συγγραφέας του Stephen King...κλπ.
Ο Tim Burton δε...Kατάφερε μια πανδαισία χρωμάτων μεσα στο υγρό, ομιχλώδες Λονδίνο του 19ου αιώνα. Στο στοιχέιο του για άλλη μια φορά δημιούργησε ένα κωμικό θρίλερ! Απίθανο!
Το στόρυ, βασισμένο στο μιούζικαλ του Stephen Sondheim, υπόσχεται πολύ αίμα και εκδίκηση σε μια εποχή που η ανθρώπινη ζωή δεν είχε καμία αξία και ο μόνος λογικός φαντάζει στο κέντρο ένας sereal killer!
Το υπόλοιπο καστ, ιδιαίτερα έξυπνα επιλεγμένο, συμπληρώνει μια πρωτότυπη ταινία, που σίγουρα αφήνει ιδιαίτερες εντυπώσεις.

0 αντιρρήσεις: