CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Iron -Man

Να πας να πας!Αν εισαι αγορακι ή αντρας τελοσπαντων και σου αρεσουν οι υπερηρωες που πετανε και καταστρεφουν τους κακους με περιεργα οπλα που βγαινουν απο περιεργες μεριες οκ!
Αν εισαι κοριτσακι να πας να δεις τον Robert που εκανε ωραιο σωματακι και μας κολασε!Ενας ηθοποιος που ο χρονος του φερεται καλα δεν ειναι ασχημο θεαμα!
Αλλο ενα κομικ που γινεται ταινια απο τον Jon Favreau.Ενας μεγιστανας βιομηχανιας οπλων μετα απο την τριμηνη κρατηση του απο Αφγανους τρομοκρατες τα βλεπει ολα αλλιως και αποφασιζει να αλλαξει προσανατολισμο.Φτιαχνει ετσι μια στολη και γινεται ο Iron Man-για καλο σκοπο ομως!Ωραιος ο Jeff Bridges στο ρολο του κακου αλλα και η Gwyneth Paltrow ως το κοριτσι που λιωνει τη σιδερενια καρδια του Robert.
Iron man λοιπον ενας κυνικος και πλουσιος υπερηρωας με κοφτερο μυαλο και φανταχτερη στολη που διεκδικει μια θεση αναμεσα στους αλλους υπερηρωες.Εγω παντως του την εδωσα!

3 αντιρρήσεις:

mahler76 είπε...

Να υποθέσω τα gay αγοράκια έχουμε διπλό λόγο να πάμε??

neoinileias είπε...

H εκπομπή της κοινωνίας των 700ε που ακούστηκε ότι είναι η αιτία της απομάκρυνσης είναι ένα σοβαρό ζήτημα, εσφαλμένα όμως ονομάστηκε των 700ε δεν είναι των 700ε είναι των 300ε επειδή το σύνολο των εργαζομένων με ωρομίσθιο εργάζονται για 300ε το μήνα.
Βολεύει όμως να είναι των 700ε.
Το σοβαρό όμως είναι ότι δεν έφτασαν ποτέ στη βουλή η στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο από την αντιπολίτευση τα ζητήματα όλων αυτών των ανθρώπων, έφτασε το όμως θέμα του ενός δημοσιογράφου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
http://neoinileias.blogspot.com/

sara mara kakosynapantima είπε...

mahler u bet!!

neoinileias διαβασαμε και αποχωρουμε σκεπτομενες