CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Οι Λογιοκρισίες πάνε Ρωσία!


53ος διαγωνισμός Eurovision


Απ΄τις 9.30 είχα στηθεί και περίμενα να ξεκινήσει. Παρακολούθησα οοοοοοολες τις συμμετοχές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σχολιασμό ανάλογο. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως τα φετινά τραγούδια δεν μου έκαναν καμία εντύπωση. Ίσως να φταίει πως περιμένω πάντοτε από τις χώρες να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Άλλωστε πιστεύω πως η eurovision είναι περίσσότερο προώθηση πολιτισμού παρά διαγωνισμός τραγουδιού. Αυτό το παρόμοιο στυλ κάπου με κούρασε και δεν μου επέτρεψε να θυμάμαι τα τραγούδια στο τέλος (εκτός βέβαια απ'το τσικι τσίκι της Ισπανίας!)
Όσο για την Καλομοίρα? α) Δεχόμαστε αναμφισβήτητα πως το κορίτσι έχι ένα αστέρι ΝΑ πάνω απ' το κεφάλι της που τη φωτίζει (εδώ κέρδισε στο Fame Story τα €200.000!) β)Ήμουν κι εγώ από τους πολλούς που πίστευαν πως λίγο το νάζι, λίγο το κούνημα, ε ήταν κι ένα happy song, άντε και να ήμασταν στην πρώτη δεκάδα. Ευτυχώς τα αποτελέσματα με διεύψευσαν! γ) Δηλαδή τώρα έχουμε Σάκης Ρουβάς-Καλομοίρα ισοπαλία.

Δεν ψήφισα καμία χώρα, ποτέ δεν ψηφίζω. Πάντως ψηφίζω Ζέκλικο(αγαπώ Ζέλικο από παλιά!) και Σερβία δαγκωτό για τη διοργάνωση! Ο Ρώσος ο νικητής, λίγο μαφιόζος μου έκανε αλλά ας όψεται ο Pluschenko (αν είναι κάτι να ξέρω απο καλλιτεχνικό πατινάζ, είναι αυτός!) Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, και ευχαριστημένοι όλοι οι έλληνες!

Του χρόνου θα λάβουν οι Λογιοκρισίες μέρος στην eurovision! Συνθέτες και στιχουργοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 14-08-2008 (15 πέφτει Παρασκευή και θα πάω εκδρομή) στο υπ'όψιν blog! Του χρόνου λοιπόν την ελληνική συμμετοχή θα απαρτίζουν όλη "Η Σάρα , η Μάρα και το κακό συναπάντημα" κυριολεκτικά!

Σας χαιρετώ από την 1η θέση του 54ου διαγωνισμού τραγουδιού της eurovision από την Αγία Πετρούπολη(η Μόσχα κόπηκε στη Λογιοκρισία!)

0 αντιρρήσεις: