CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Sex and the City


Φυσικα και το ειδαμε!Το ειδαμε,το ευχαριστηθηκαμε και παραλιγο να το χειροκροτησουμε κιολας στο σινεμα!
Οταν βλεπεις Sex and the City ειναι σαν να διαβαζεις γυναικειο περιοδικο,περναει ευχαριστα η ωρα και ασχολειται με θεματα που απασχολουν και σενα(μοδα,αντρες,φιλες,γαμος)!
Η Carrie Bradshaw ειναι πλεον ενα συμβολο!Η γυναικα με το απιστευτο στυλ αποτελει προτυπο για ολες τις γυναικες.Ο Big επισης ειναι ο τυπος του αντρα που ελκυει τις περισσοτερες.
2,5 ωρες λοιπον γεματες με Sex and the City που μας αποζημιωσε εντελως για τα 4 χρονια απουσιας!

4 αντιρρήσεις:

lucinta είπε...

Προσυπογράφω 100%!

Βαρέθηκα να ακούω φλυαρίες για το ότι δεν ήταν ουσιαστικά (αυτοτελής) ταινία αλλά ένα ακόμα μεγάλο επεισόδιο, ότι ήταν ρηχό, ότι διαφήμιζε οίκους μόδας μπλα μπλα μπλα

Νομίζω ότι όσοι (όσες ;)) πήγαμε και το είδαμε ξέραμε τι περιμέναμε και ανταποκρινόταν στις συγκεκριμένες προσδοκίες μια χαρά. 2,5 απολαυστικές ώρες, σα να βρήκαμε μια παλιά παρέα με την οποία είχαμε τελευταία χαθεί και ανυπομονούσαμε να μάθουμε τα νέα τους.

Γράψατε το πρώτο μη γκρινιάρικο ποστ για την ταινία! Ευχαριστώ πολύ χαχα

sara mara kakosynapantima είπε...

@Lucinta γεια χαρα!Αυτες τις φλυαριες που λες μαλλον απο αγορακια θα προηλθαν..που μας το παιζουν καπως..!!!Εμεις αγαπαμε sex και city και δεν γκρινιαζουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Κορίτσια δεν θα πώ τίποτα για την ταινία, γιατί απλά, δεν έχω κάτι να πώ.
Έχω όμως να ρωτήσω κάτι σχετικό με την αγαπημένη σας Carrie Bradshaw...
Αν θυμάμαι ορθώς, σε ένα επεισόδιο που είχα πετύχει στο Alter, οι φίλες έλεγαν πως ψάχνουν έναν άντρα που να σηκώνει το καπάκι όταν "επισκέπτεται" την τουαλέτα.

Ε, εγώ το κάνω αυτό εξ' απαλών ονύχων και πρόσφατα που φιλοξενήθηκα σε ένα σπίτι, μου έκανε η κοπέλα παρατήρηση επειδή το σήκωνα και εκείνη βαριόταν να το κατεβάσει!

Λέτε να της πώ να πάει να δει την ταινία?LOL

Τα σέβη μου.

sara mara kakosynapantima είπε...

@ghostdog,μισές δουλειές έκανες;;Το ζητούμενο είναι να αφήσεις το καπάκι της τουαλέτας όπως το βρήκες!